Коя избирате: Сладката или горчивата Кейт Хъдсън
Коя избирате: Сладката или горчивата Кейт Хъдсън / Campari

Aмериканската актриса и предприемач Кейт Хъдсън е лице на легендарния календар на Campari за 2016 г., носещ заглавието "The BitterSweet Campaign".

Тази година календарът използва шума и вълнението около изборите, като подканва всеки да избере онази страна на класическия аперитив, с която се идентифицира повече: сладко срещу горчиво. Кулминацията на този празник ще бъде "изборният ден" на 1-ви март 2016 г.

Тринадесетте фотоса са заснети от модния фотограф Микеланджело ди Батиста.

Коя избирате Сладката или горчивата Кейт Хъдсън
netinfo

Кейт Хъдсън се въплъщава и олицетворява двете души на класическия аператив, като играе ролята на двама кандидати по време на тяхната кампания: първият, популяризиращ пленителна „горчива" идея, срещу вторият - поддържащ една по-изтънчена, по-заинтригуваща платформа.

„Това е креативен процес, разказващ история. Темата тази година предизвиква хората да вземат страна и да отстояват това, в което вярват и това е едно силно послание", споделя
за главната си роля в легендарния календар Кейт Хъдсън.

Публиката се призовава да даде своето мнение и да избере страна: сладко или горчиво на www.bittersweetcampaign.com.

Само 9999 копия са отпечатани от емблематичния календар на Campari. Малцина ще са тези, които ще успеят да получат копие от него, тъй като той няма да бъде пуснат в продажба.

Коя избирате Сладката или горчивата Кейт Хъдсън
netinfo