Колко питиета са нужни, за да танцувате на коледното парти?
Колко питиета са нужни, за да танцувате на коледното парти? / ThinkStock/Getty Images

Близо една трета от поданиците на Нейно Величество ще се пишат болни тези дни, за да загърбят коледните и новогодишни офис партита, които им причиняват стресови изживявания, пише в. "Дейли мейл."

Повечето от британците се притесняват да не станат за смях по време на танците, като 37 процента от запитаните гледали на дансинга като на най-големия си кошмар.

Вижте кои професии правят най-много секс на фирменото коледно парти

На средностатистическия англичанин са му нужни минимум пет питиета, преди да стане да танцува. Изследването било поръчано от онлайн бингото "Мека" и обхванало 1000 граждани на страната.

Според препоръките на здравните власти британците могат да изпият най-много 14 единици алкохол седмично, за да не навредят на здравето си. Това се равнява на около 6 чаши вино от 175 милилитра. С други думи, за да станат да танцуват, поданиците на Нейно Величество трябва да изпият наведнъж почти цялата им разрешена седмична дажба.

Най-популярните причини за бойкот на коледното парти

От изследването проличало, че 14 на сто от запитаните имали намерение да посещават дори уроци по танци, само за да не се изложат пред колегите си. Най-чувствителна била групата на 16-24 годишните, като 14 на сто от тях биха напуснали купона от страх да не бъдат заснети неловките им танци и пуснати в социалните мрежи.

Източник: БТА