Колата влияе на секса
Колата влияе на секса / netinfo

Изследването на Men’ Car показва, че водачите на BMW правят секс 2,2 пъти седмично. Плътно след тях са хората, каращи Audi, които правят секс 2,1 пъти в седмицата, тези на Volkswagen - 1,9 пъти, Ford - 1,7 пъти, и Mercedes - 1,6 пъти.

В дъното на класацията са собствениците на Porsche, които правят секс само 1,4 пъти в седмицата. Това е така вероятно заради голямата средна възраст на хората, каращи немската спортна икона.

По националност най-горещи отново са италианските и френските автомобили, или по-скоро – техните собственици. Дамите отдават предпочитанията си на френските коли и се отдават на секс 2,1 пъти в седмицата. Любителките на Audi също са активни (както и мъжката половина от собствениците на марката) в леглото, а водачките на BMW са малко по-консервативни от мъжете шофьори на BMW и се отдават на секс 1,9 пъти седмично.

В крайна сметка се получава, че собствениците на BMW прекарват безсънни нощи с любителките на френските коли, а собствениците на Porsche от двата пола явно отделят много по-голямо внимание на колата, отколкото на сексуалния си живот.