Тази вечер „Отборът" и „Ангелите на Шарлопов" се изправиха пред изпълнението на поредната си задача - създаване на вайръл видео. Мъжете имаха ясна концепция и работиха много задружно, но въпреки това срещнаха затруднения заради неправилна преценка за времето, което ще им бъде нужно за снимките.

Това оказа влияние и върху пост продукцията, но въпреки това те успяха да докарат видеото до заветните две минути продължителност.

При жените проблемите и неразбирателствата бяха много. Рут не беше доволна от работата на Иван Ласкин и дори сподели, че се чувства подведена за неговите умения. Марта Вачкова се чувстваше изолирана и това я накара да мисли, че Албена и Рут са приели тези действия за стратегия, за да бъде тя уволненият стажант. Дамите за малко да изпуснат крайния срок за предаване на материала и само бързите крака на Рут, ги спасиха от провал.

Проблемите продължиха и в монтажните. Рут прецени, че трябва да оставят Иван Ласкин да работи с монтажиста, а те да изгледат крайния резултат и да нанесат корекции. Когато това се случи обаче дамите не бяха доволни и се наложи видеото да бъде премонтирано.

В заседателната зала Босът смъмри своите стажанти, защото клиента не е бил напълно доволен от нито един от отборите и е очаквал много повече от тях.

Въпреки неоправданите очаквания, за по-добро видео с вайръл потенциал беше избрано това на „Отборът", а „Ангелите на Шарлопов" останаха на елиминация. След разпалени дискусии за търсене на вината за поредната загуба, Босът реши този път да предприеме нова тактика. Той беше категоричен, че играта вече навлиза в решаващата си фаза и до финала трябва да стигнат само най-предприемчивите и инициативни участници.

Именно заради това той разгледа потенциала на всеки един, като взе предвид цялостното му участие, а не само конкретната задача. По този начин Камелия Воче бе определяна като най-безинициативния участник и именно тя стана поредния уволнен стажант.