Какво е да си мъж маникюрист и какви са тенденциите при лака тази година
Може ли един мъж да сложи всички жени в малкия си джоб и то, когато говорим за маникюр? Вярвате ли или не: отговорът е да! Представяме ви Кристиян Младенов – маникюрист и TikTok сензацията. Кристиян е кралят на маникюра в България и с радост обучава млади таланти на занаята си.

За това какво е да си мъж маникюрист, какви са тенденциите при лака тази година и как се справят БГ звездите при избора си на маникюр – Vbox7  разговаря с Кристиян.

Естествено първото, което изникна като въпрос е как един мъж избира да се занимава с професия, която принципно е свойствена на жените. Оказва се, че Крис съвсем случайно е поел по този път, след като е разбрал, че му се отдава много добре. Така малко по-малко е набрал и популярност в TikTok с видеа.

Нещо интересно, което научихме от Кристиян е, че в момента в Русия е изключително актуално мъжете да си правят маникюр и педикюр и дори да слагат камъни или друг вид украшения по ноктите си. В България, очевидно сме доста назад в това отношение, но за сметка на това световните тенденциите навлизат със светкавична сила и у нас.

В процес на разговора, Крис с усмивка споделя и за това кои са най-неприятните клиенти, с които се е срещал и  познайте… Момичетата, чиито нокти са пълни отдолу с фон дьо тен! Момичета, съветът на Кристиян е да използвате четка, защото наистина не е приятно за нито един маникюрист да се бори със засъхналия под ноктите фон дьо тен.

Разбира се, когато оставим на страна всичко това, едно от най-интересните за нас неща бяха актуалните тенденции при лака през 2022 година. Кристиян разкрива, че тенденциите в маникюра се влияят естествено от тези в модата. През пролетта най-модерни ще са пастелните лилави и розови цветове. Лятото отново, както и миналата година ще преобладават неоновите цветове, а през студените месеци ще се радваме на оранжево и зелено по ноктите.

Към края на разговора отправихме на Кристиян предизвикателството да оцени звездните маникюри на някои от най-популярните българки. За да видите какви оценки даде на Тита, Галена, Тея Минкова и други инфлуенсъри, както и какво още сподели пред камерата на Vbox7 – гледайте видеото!.