Меган дъ Стелиън
Меган дъ Стелиън / БГНЕС
Рапърката Меган дъ Стелиън оглави класацията Хот 100 на "Билборд" за сингли, след като се изкачи от пета до първа позиция с парчето "Savage", записано в сътрудничество с певицата Бионсе, съобщи сайтът на изданието.

Меган дъ Стелиън за първи път се позиционира на върха в чарта, а Бионсе - за седми.Рапърката Доджа Кет запазва второто си място в класацията със сингъла "Say So". Следва певецът Уикенд с "Blinding Lights".Челната петица в чарта Хот 100 се допълва от рапъра Да Бейби с парчето "Rockstar", записано в сътрудничество с Роди Рич, и рапъра Дрейк с "Toosie Slide".

В класацията Билборд 200 за албуми първото място заема рапърът Фючър със 135 000 продадени еквивалентни единици от тавата "High Off Life". Изпълнителят за седми път в кариерата си оглавява албумния чарт.Дванадесет песни от новата тава на Фючър намират място в класацията за сингли Хот 100.

Така парчетата, с които рапърът е фигурирал в чарта, стават общо 110. По този показател Фючър заема четвъртото място след Дрейк с 222 сингъла в Хот 100, актьорския състав на сериала "Клуб Веселие" с 207 и Лил Уейн със 163.

С постижението си Фючър изпреварва Елвис Пресли и Ники Минаж, които имат по 109 сингъла в класацията Хот 100.