Кои ще са четиримата полуфиналисти в Dancing Stars?
Кои ще са четиримата полуфиналисти в Dancing Stars? / Нова тв

Петте състезателни двойки, които успяха да се класират до този етап на Dancing Stars, са под изключително голямо напрежение, защото една от тях ще отпадне само на крачка преди полуфинала на звездното състезание. Тази вечер ще станат ясни четиримата полуфиналисти, които ще се борят за финал в Dancing Stars.

След като миналата седмица, навръх рождения си ден, дори любимката на феновете Михаела Филева беше на елиминации, никой не е застрахован. Кои ще бъдат четиримата полуфиналисти в Dancing Stars и за коя звезда най-блестящият дансинг в ефира ще остане завинаги в миналото? Отговорът ще разберем довечера от 20.00 часа по Нова.

Кои ще са четиримата полуфиналисти в Dancing Stars
netinfo
Тази вечер Жана Бергендорф, победителката във втория сезон на X Factor в България, ще представи на сцената на Dancing Stars заедно с танцьорите от The Center първия си самостоятелен сингъл „Самурай". Парчето е записано в Англия от екип от най-известните в този бранш продуценти, които са част от компанията, „виновна" за успеха на сензацията One Direction. Българският текст е написан от Руши Виденлиев.
Кои ще са четиримата полуфиналисти в Dancing Stars
netinfo