Когато Ед О'Нийл се снима с Бритни Спиърс, но не знае коя е (СНИМКИ/ВИДЕО)
Когато Ед О'Нийл се снима с Бритни Спиърс, но не знае коя е (СНИМКИ/ВИДЕО) / Guliver/Getty Images

Звездата от сериалите „Модерно семейство" и „Женени с деца" Ед О'Нийл призна пред Елън ДеДженеръс, че си направил снимка с поп принцесата Бритни Спиърс, но разбрал коя е тя едва ден след по-късно.

„Бях на летището в Лос Анджелис, щях да пътувам към Хавай. Обявиха моя полет, аз се изправих, сложих си шапката от „Модерно семейство" и тръгнах към самолета В този момент към мен се приближи млада жена", разказа в шоуто на Елън ДеДженеръс актьорът.

„Тя ми каза - „Г-н О'Нийл, обожавам „Модерно семейство", а вие сте любимият ми герой в сериала. Знам, че бързате, но може ли една снимка", продължи разказа си Ед О'Нийл, допълвайки, че Бритни била изключително мила. „Аз й казах, разбира се, сядай. Тя седна и направихме снимката".

Бритни, която явно наистина е голям фен на сериала и Ед, публикувала фотоса в Twitter, събирайки хиляди харесвания.

На следващия ден звездата от „Модерно семейство" получил обаждане от мениджъра си, който му заявил, че снимката с Бритни Спиърс има 53 000 лайка.

„А аз дори не знаех, че това е тя", възмущава се О'Нийл. „Така че се обадих на нейния мениджър, признах, че съм идиот и се извиних".

"Модерно семейство" е американски комедиен сериал, който проследява живота на Джей Причет (Ед О' Нийл) и неговото шантаво семейство. Там са втората му съпруга Глория Делгадо (София Вергара), доведеният му син Мани (Рико Родригез), бебето Фулхенсио, както и двете му пораснали деца и техните семейства.

Поредицата се радва на по-голяма популярност в САЩ и по целия свят. "Модерно семейство" може да се похвали със статуетка Златен глобус и шест награди Еми.