Амал Клуни и Джордж Клуни
Амал Клуни и Джордж Клуни / Gulliver/Getty Images
Те бяха най-възхитителната двойка по време на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари: говорим за семейство Джордж и Амал Клуни, чист холивудски блясък.

Да, очакваше се брак, обединяващ най-изявените европейски кралски особи със света на киното, да даде възможност кралските особи да се срещнат с членове на света на киното. Ето защо никой не беше шокиран от присъствието на Клуни и се приемаше за даденост, че имат някакво приятелство с херцозите на Съсекс. Самият Джордж обаче току-що разкри това, което никой не можеше да предположи: че в деня на сватбата все още не са се познавали, пише списание "Гламур".

Естеството на връзката между двете двойки току-що беше разкрито благодарение на недискретността на Каролин Вартоломей, която е била съквартирантка на Даяна и е присъствала на сватбата. Тя признава, че се е обърнала към Клуни на рецепцията и им задала типичния въпрос за това как са се запознали с двойката. Отговорът бил "Ние не ги познаваме!" Тоест те са получили поканата, когато все още не са се познавали с младоженците и между тях не е имало предишно приятелство.

Дали са поканили Джордж и Амал, за да дадат на връзката си „холивудски“ нюанс, въпреки факта, че Меган няма толкова много приятели сред най-актуалните в шоубизнеса?

Тъй като знаем, че техните колеги от „Suits“, Серена Уилямс или Опра Уинфри наистина са имали близко приятелство. Но е изненадващо, че Клуни са били там, когато не е имало предишна връзка, освен факта, че двете двойки са добре известни и споделят общ интерес към благотворителност.

Вярно е, че след срещата на сватбата те се сближават и всъщност Хари и Меган прекарват няколко дни през същото лято в къщата, която двойката има на езерото Комо. Е, дали са приятели сега или просто с за лице пред медиите? Не знаем, но начинът, по който откриха, ни дава много поводи да помислим. 
БГНЕС