Кметът на Несебър сключи граждански брак
Кметът на Несебър сключи граждански брак / netinfo
Кметът на Несебър Николай Димитров и Нурдживан Ахмед сключиха граждански брак на издигнатата в култ дата 8 август. В ритуалната зала на полуостровния град двамата събраха тесен семеен кръг и приятели, информира БГНЕС.

Ритуалът и сватбеното тържество се състояха в ресторанта на хотелски комплекс в морския град. И за двамата това е втори брак. От първия си брак Николай Димитров има син – Кирил на 18 г., а Нури има дъщеря – Юми, на 15 г. Нурдживан Ахмед, след брака – Димитрова, е родена на 20 декември 1973 г. в Първомай, Пловдив.

Нури Ахмед и Николай Димитров се познават от две години и връзката им е започнала в Слънчев бряг. Засега тя е все притеснена от това, че се е омъжила не само за своя Николай, а и за кмета на Несебър, но е решена да го подкрепи когато и както той би имал нужда или би пожелал.

Поради Богородичните пости църковният брак ще бъде през септември. Вчера семейство Димитрови получиха писмо от отец Борис от Бачковския манастир, с което ги поздравява и ги кани да ги венчае. Нури прие християнството в началото на годината.

Други новини от Бургас