През 2017 г. Джордж Клуни и прекрасната му съпруга Амал станаха родители на близнаците Александър и Ела. В интервю за списание актьорът говори за родителството, възрастта и любимите му занимания офлайн, тъй като е една от малкото знаменитости, които нямат профили в социалните мрежи.
 
Клуни коментира, че когато са избирали имената на децата си, те са имали предвид имената на децата на другите известни родители. "Не харесвам странните имена, които се избират за децата. Те и без това ще си имат достатъчно проблеми в живота. Трудно е да си син на някой известен и успешен човек", коментира той. Нещо повече - Джордж Клуни припомни, че немалко деца на известни хора са се самоубили. "Синът на Пол Нюмън се самоуби. Синът на Грегъри Пек се самоуби. Двамата синове на Бинг Кросби също се самоубиха". Вижте още любопитни факти за актьора в канала "Stars News" във vbox7.
 

Джордж Клуни не определя какво точно има предвид под "странни имена", но можем да се сетим за доста популярни личности, които дадоха на децата си твърде нетрадиционни такива. Така например дъщерята на Гуинет Полтрол се казва Епъл. Дъщерята на Ким Кардашиян се казва Норт, което в превод означава Север. През 2020 г. Илън Мъск и половинката му Граймс кръстиха сина си X AE A-XII.

Актьорът е категоричен, че няма да си прави профили в социалните мрежи. "Изплашен съм от всичко в интернет", споделя още той.