Клуни критикува папараците
Клуни критикува папараците / БГНЕС
Джордж Клуни се изказа против тактиката на папараците, обвинявайки ги, че рискуват сигурността на невинни случайни свидетели при преследването на сензационни снимки, предаде Франс прес.

В интервю за телевизионното шоу „Entertainment Tonight“ Клуни заяви, че симпатизира на звезди като Бритни Спиърс, имайки предвид случая, когато тя е минала на червено, преследвана от фотограф. „Можете да видите на кадрите Бритни да минава на червена светлина, както и осем души с камери през нощта по средата на улицата, няма правила“, каза звездата от „Бандата на Оушън“ и „Сириана“.

Клуни подчерта, че подобно поведение на папараците е опасно за случайните зрители. Той заяви, че е бил въвлечен в близък сблъсък с папараците, докато е карал своя мотоциклет в Лос Анджелис. „Това, което правят, е незаконно, има високоскоростно преследване и те се състезават помежду си“, каза холивудската звезда.

„Те не се опитват да ме снимат, докато правя нещо глупаво, те просто се опитват да ме провокират да направя нещо глупаво. Не можеш да нарушиш всички тези закони и просто да кажеш върших си работата“, добави Клуни, цитиран от БГНЕС.