Китаристът на „Ролинг стоунс” Рони Ууд се ожени за трети път
Китаристът на „Ролинг стоунс” Рони Ууд се ожени за трети път / снимка: БГНЕС

Китаристът на британска група "Ролинг стоунс" (The Rolling Stones) Рони Ууд се ожени за трети път. Новата му съпруга е с 31 години по-младата театрална продуцентка Сали Хомфрис, съобщиха днес британски вестници, цитирани от Франс прес.

Сватбата на 65-годишният Ууд с 34-годишната му приятелка, с която са заедно от осем месеца, се е състояла в лондонския хотел "Дорчестър". На дискретната церемония са присъствали Род Стюърд (като свидетел) и Пол Маккартни.

"Чувствам се чудесно", заявил Рони според вестник "Сън". На снимките Сали Хъмфрис е в бяла булчинска рокля, а младоженецът - в тъмен костюм, с розови чорапи и с пакет цигари в ръка. Беше прекрасно, забележително!", коментира Ууд.

Пред "Дейли мирър" Сали казва, че е полудяла от щастие. "Ако някой се интересува - нося сватбената рокля на майка ми", допълва тя.

Рони Ууд, който свири с "Ролинг стоун" от 1975 г., напусна втората си съпруга Джо Карслейк през 2008 г. заради 21-годишната бивша сервитьорка Екатерина Иванова. Разводът с Джо, за която бе женен повече от 20 години и с която имат две деца, приключи миналата година. От 1971 до 1978 г. Ууд беше женен за Криси Финдли, с която имат син, припомня БТА.