Ким Катрал: Едва ли ще направим Сексът и градът 3
Ким Катрал: Едва ли ще направим Сексът и градът 3 / Guliver/Getty Images

Актрисата Ким Катрал е на мнение, че е малко вероятно да бъде заснет трети филм от поредицата "Сексът и градът", съобщи Контактмюзик.

Най-споменаваните марки в „Сексът и градът"

Родената в Ливърпул Катрал, която има британско и канадско гражданство, изпълнява ролята на обсебената от секса Саманта Джоунс в романтично-комедийния сериал "Сексът и градът", показан от телевизия НВО между 1998 г. и 2004 г., и в два адаптирани по него филма, излезли на екран през 2008 г. и 2010 г.

"Сексът и градът 3" ще е заради феновете

Тъй като останалите изпълнителки на главни роли в сериала и двата филма - Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, са ангажирани с други проекти, е малко вероятно скоро да бъде заснет трети филм от поредицата.

Миналата година Сара Джесика Паркър увери, че за нея ще е интересно да участва в "Сексът и градът 3", ако подобен проект бъде планиран.

СНИМКИ: Сара Джесика Паркър на 50, актрисата през годините

Когато бе запитана за вероятността да има трети филм от поредицата, Катрал отговори: "Наистина не знам. Изглежда, че всички са заети с други неща. Вероятно ще е трудно да се съберем отново заедно. Когато обаче се срещаме, всичко е така, сякаш изобщо не сме се разделяли".

Източник: БТА