/ Gulliver/Getty Images
Риалити звездата Ким Кардашиян Уест подписа договор с шведската музикална стрийминг компания "Спотифай текнолъджи" да води подкаст, посветен на реформата в наказателното правораздаване, съобщи Ройтерс.
 

Шоуто, което ще бъде достъпно на платформата "Спотифай", ще е свързано с работата на Уест в "Иносенс проджект", неправителствена организация, която се бори срещу несправедливите присъди, каза представител на звездата.

Ким Кардашиян направи поредния фотошоп гаф (ВИДЕО)

Уест, която е известна предимно с козметични и модни продукти и с това, че показва живота със сестрите си в тв шоу, решила да се заеме със съдебната реформа, след като помогнала за освобождаването от затвора на две жени.
 

В момента звездата учи право в стажантска програма в Калифорния. Новият подкаст ще се фокусира върху разследванията на тв продуцента Лори Ротшилд Ансалди, каза представителят на Ким Кардашиян Уест. Не се съобщават финансови параметри по сделката.

Ким Кардашиян разкри тайната на съвършения си бюст (ВИДЕО)

"Спотифай" има над 700 000 подкаста на платформата си и достига до 300 милиона потребители месечно. Напоследък компанията се опитва да привлече големи имена с цел разширяване на аудиторията на немузикалното си съдържание.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА