Кейти Пери
Кейти Пери / Gulliver/Getty Images
Певицата Кейти Пери, известна със своята привързаност към Индия, оглави броя на популярното месечно списание за мода и лайфстайл „Vogue“ за януари 2020 г., представяйки го на емблематични индийски места като базираните в Мумбай “Порти на Индия“.

„Vogue India“ пусна снимки в официалния си акаунт в Инстаграм, като проблясва с Кейти в цветни дрехи, направени от рециклирани материали в опит да насърчи усилията за опазването на планетата.
 
Снимките също така отразяват веганската култура, с позиране на произволни места с традиционни танцьори и търговци на улична храна на заден план.

Известната индийска стилистка и моден директор на „Vogue India“ Анаита Шроф Ададжания представя поп иконата в дрехи и аксесоари, създадени от индийски дизайнери, като Маниш Арора, Суапна Мехта и Абу Джани-Сандип Хосла.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You screamt I screamt 🍨 @vogueindia Jan 2020 Story link in bio

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on


Миналата седмица самата Кейти публикува няколко снимки от обиколката си в Индия за своите 88,3 милиона последователи в Инстаграм.

През 2009 г. тогава 35-годишният британски комик Ръсел Бранд предложи брак на Кейти, която по това време беше на 25 години, пред бялото мраморно чудо на Индия – „Тадж Махал“ в Агра. През 2010 г. Кейти се врече на Бранд на интимна церемония.

Въпреки че бракът на Кейти с Бранд продължи само 14 месеца, любовта на певицата към Индия остана непокътната.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Marigold Effect 🧡 @vogueindia Jan 2020 Story link in bio

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on


През ноември Кейти Пери осъществи своето четвърто пътуване до Индия, за да пее на музикален фестивал в Мумбай, домакин на китайския производител на смартфони OnePlus.

По това време Кейти намекна на феновете си, че скоро може да обмисли възможни сътрудничества с боливудски знаменитости.
 

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС