Кейти Холмс похарчила 50 000 долара за подаръци за Сури
Кейти Холмс похарчила 50 000 долара за подаръци за Сури / снимкa: Reuters

Холивудската актриса Кейти Холмс похарчила близо 50 000 долара за коледни подаръци за дъщеря си Сури.

Актрисата иска да превърне празниците тази година в най-приятните за шестгодишната си дъщеря след развода с баща й Том Круз. Поради това тя не жали средства, за да изпълни желанията в писмото й до Дядо Коледа.

Кейти похарчила 24 000 долара за викторианска детска къщичка, която има собствена течаща вода и електричество. Тя ще бъде издигната в градината на дома й в Ню Йорк. Освен това със събуждането си сутринта на Коледа Сури ще открие под коледната елха iPad mini, рокля на Ралф Лорън, кожено палто на модната марка Кло и детска количка Мерцедес за 8000 долара, съобщава британският таблоид "Сън", цитиран от БГНЕС.

Кейти и Том винаги са глезили дъщеря си и преди време медиите оцениха гардероба на Сури на 1,85 милиона долара заради множеството дизайнерски дрехи. По-рано тази година Сури беше обявена за най-добре облеченото дете на знаменитости, побеждавайки децата на семейство Бекъм и стилната дъщеря на Мадона.

Очаква се Том да замине за Ню Йорк, за да види дъщеря си по празниците, след като прекара последните седмици в Лондон заради снимките на новия си филм.