Кейт Уинслет – красива и без фотошоп
Кейт Уинслет – красива и без фотошоп / снимка: БГНЕС

По време на премиерата на филма „The Reader“ кинозвездата Кейт Уинслет отново доказа, че няма нужда нито фотошоп, за да демонстрира красота, стил и сексапил.

33-годишната британска актриса Кейт Уинслет се противопоставя категорично на използването на компютърната програма за прикриването на "недостатъците". Миналият месец се стигна до скандали около нейните "голи снимки" в списание „Венити Фейр”, които били обработени допълнително.

В събота вечер обаче по време на премиерата на последния й филм „The Reader“ Кейт Уинслет на всички доказа, че изглежда перфектно и няма нужда от фотошоп. В компанията на актьорите Ралф Финс и Дейвид Крос тя остави без дъх присъстващите на премиерата.

Британката Кейт Уинслет, чието пълно име е Кетрин Елизабет Уинслет, стана известна през 1996 година когата стана Лауреат на награда BAFTA. Тя има пет номинации за академична награда „Оскар“. Най-известните ѝ филми са – „Разум и чувства“ (1995), „Титаник“ (1997), „Айрис” (2001), „Животът на Дейвид Гейл“ (2003), „Блясъкът на чистия ум“ (2004), „Малки деца“ (2006).