Кейт Уинслет доказва, че е звезда
Кейт Уинслет доказва, че е звезда / netinfo
Кейт Уинслет отдавна критикуваше слабостта на Холивуд към тънките като клечки актриси и снощи тя потвърди, че е по-добре да имаш закръглености на някои места, както и че продължава да бъде една от звездите на екрана.

Стилната актриса събра погледите с черната си рокля, когато се появи на червения килим на гала вечеря в Ню Йорк. Кейт събра феновете си, когато се спря, за да раздава автографи, но дойде сама, след като съпругът й Сам Мендес предпочете да прекара вечерта сам. На нея обаче не й липсваше добра компания. За годишните филмови награди се събраха най-известните фигури на киното като Дженифър Гарнър, Джули Кристи, Джордж Клуни, Катрин Зита-Джонс и Майкъл Дъглас, който получи наградата за цялостно творчество.

Междувременно стана известно, че Кейт се готви да замести Никол Кидман в драмата "Четецът" за периода след Втората световна война. Кидман се отказа да се снима във филма, след като стана известно, че е бременна. Неотдавна Кейт приключи снимките на филма "Революционен път", където участва заедно с партньора си от "Титаник" Леонардо ди Каприо, припомня БГНЕС.