Кейт Уинслет демонстрира бляскава трансформация (СНИМКИ)
Кейт Уинслет демонстрира бляскава трансформация (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Бляскава трансформация показа актрисата Кейт Уинслет, която преди година и половина роди третото си дете. На червения килим в Ню Йорк актрисата демонстрира нова стройна фигура и стегната кожа на лицето.

СНИМКИ: Кейт Уинслет със звезда на Алеята на славата

39-годишната актриса изглежда е премахнала всички признаци, че е раждала преди 18 месеца. Според експерти звездата най-вероятно си е сложила ботокс, тъй като инжекциите за изглаждане на кожата са най-лесният начин да свалиш няколко години, а носителката на Оскар винаги е отричала пластичната хирургия.

Кейт Уинслет демонстрира бляскава трансформация (СНИМКИ)
netinfo
По-рано тази година актрисата сподели, че не е заложник на диетите, които обземат умовете на жените след бременност. "Не, не спазвам диета. Не исках да бъда една от тези жени, за които 12 седмици след раждането казват "Уау, тя е във форма толкова скоро", сподели Уинслет пред списание "Харпърс базар".

„Такива неща са практически невъзможни. Знам, че след три деца никога няма да върна старата си фигура. Според мен животът е твърде кратък, за да губим времето си с такива неща. Искам да запазя здравето и здравия си разум, защото е по-добре да се чувстваш щастлив. Ако прекарвате твърде много от времето си с акцент върху грешните неща като това колко тежите, пропускате да се насладите на забавните неща", казва актрисата, цитирана от БГНЕС.

Кейт Уинслет демонстрира бляскава трансформация (СНИМКИ)
netinfo