Кейт Мос се заела да търси гадже на Пийт Дохърти
Кейт Мос се заела да търси гадже на Пийт Дохърти / БГНЕС

Британската топ манекенка Кейт Мос се опитва да намери приятелка на бившото си гадже Пийт Дохърти, информира БГНЕС.

35-годишната моделка смята, че колежката на приятеля й Джейми Хинс от групата "Дъ Килс", Алисън Мосхарт е идеалната партия за бившия й приятел. Мос и Дохърти се разделиха през 2007 г.

"Кейт все още има дълбоки чувства към Пийт и наистина иска той да бъде щастлив и да се радва на живота. След като се влюби лудо в Джейми, тя иска да помогне на Пийт да постигне същото", разкрива близък до манекенката източник пред британския вестник "Дейли Стар".

"Пийт и Алисън се срещнаха, тя смята, че той е приятен човек, а той наистина я харесва. Двамата си подхождат, защото имат общи интереси - музика, рисуване и странен стил на обличане. Кейт смята, че Алисън ще има успокояващо въздействие върху Пийт и иска да ги събере през уикенда в къщата си в Котсуолдс", допълва източникът.

Преди време Кейт и Алисън имаха конфликт заради намесата на супермодела в работата на групата. Тя била бясна, когато Мос заявила намеренията си да придружи "Дъ Килс" на турнето им в Австралия по-рано тази година, тъй като се страхувала, че ще опита да се качи заедно с тях на сцената.