Кейт Хъдсън
Кейт Хъдсън / Gulliver/Getty Images
45-годишната звезда спря да се среща с приятели за 12 месеца, за да прекъсне серията на лошите си връзки, и сега признава, че това се е оказало повратна точка в живота ѝ.

Русата красавица, която в момента е сгодена за Дани Фуджикава, разказа в подкаста "Обадете се на татко": "Не мисля, че щях да мога да се справя с това, ако имах някакви разсейващи фактори. Но това ми позволи да видя нещата много по-ясно и след това в рамките на шест месеца не ми пукаше за телефона ми. Не ми пукаше, че ако излизам с приятелката си, се чудя дали така и така ще бъде там, или че трябва да се обадим на този и този и тогава да го направим. Нямах никакво желание да правя каквото и да било, което да е свързано с потенциален флирт".

Кейт все още има приятни спомени за периода на самотата си.

Тя каза: "Бях толкова щастлива, когато бях сама. Бях сама около три години и половина. Много ми хареса".

Кейт беше омъжена за Крис Робинсън между 2000 и 2007 г. и наскоро призна, че романтиката им е била огромно преживяване за нея.

Актрисата каза в "Шоуто на Хауърд Стърн": "Връзката ми с Крис беше толкова красива и в нея имаше толкова много любов, но аз наистина я надраснах. Бях много влюбена в него, но разбрах, че няма да е така до края на живота ми".

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС