/ iStock/Getty Images
Изборът на кафе идентифицира характера на вашата личност, показват последни проучвания. Ето какво казва любимото ви кафе за вашия характер, според „Локално“:

vista laught Еспресо

Това кафе е бързо и лесно, точно като вас. Вие не шикалкавите, а казвате каквото мислите и правите както искате. Искате да бъдете отговорни и да критикувате другите, за да им отворите очите.

vista laught Двойно еспресо
Вие сте от типа хора, които разсъждават логично. Вие сте много практични, не сте склонни към промени в настроението. Вие сте усърдни, имате ясни, кратки идеи и давате най-доброто, на което сте способни.

Кофеинът свива обема на мозъка, установи експеримент
iStock/Getty Images

vista laught Ристрето

Ристрето всъщност е късо еспресо, тоест същото количество смляно кафе, но извлечено чрез по-фино смилане с по-малко вода. Въпреки това баристи по света казват, че повечето хора не могат да преценят дали са получили еспресо или рисрето. Ето защо такива хора се смятат предимно за личности, които искат да парадират с „фенси“ изрази и се смятат за изключително изтънчени личности, въпреки че истината е далеч от това.

vista laught Еспресо с мляко

Ако пиете кафе с мляко, може да имате проблеми с вземането на решения. По природа вие сте спокойни и в резултат на това не е нужно да прекалявате с анализ на всяко решение. Искате комфорт. Вашето сутрешно кафе с мляко е само едно от онези малки удобства, които правят живота наистина ценен.

кафе
iStock/Getty Images


vista laught Макиато

Това е еспресо с капка мляко, а тези, които особено харесват този вид кафе, са добре организирани, правят всичко навреме, уверени и лоялни са. Искат удоволствия, но не трябва да прекаляват.

vista laught Лате

Вие сте човек, който се радва на комфорт, но също така и някой, който иска да угоди на хората. Подобно на вашето лате, вие искате да облекчите „горчивината от живота“. Вие сте спокойни, уверени, реалистични, но имате проблеми с вземането на решения.

чаша кафе капучино
ThinkStock/Getty Images

vista laught Капучино

Ако винаги избирате капучино, това означава, че сте романтична и оптимистична личност, с изтънчен характер. Вие сте креативни, с въображение, мечтателни, малко загадъчни. Проблемът е, че целите ви са краткосрочни и бързо се отказвате. Често сте нереалистични, не само когато анализирате другите, но и имате погрешна представа за себе си.

vista laught Ирландско кафе

Баристите по целия свят са съгласни – любителите на ирландското кафе са предимно „легенди“, които оставят големи бакшиши. Те са шумни, интересни, директни.

Черното кафе с кофеин без подсладители се оказа полезно, а не вредно, за сърцето
iStock/Getty Images

vista laught Домашно (турско) кафе

Тези хора нямат време за „нес, еспресо и други глупости, защото това не е кафе“. И те знаят - вкъщи, малко по-силно, със или без захар. Те „разтягат“ пиенето на това сутрешно кафе повече от всичко, наслаждават му се, така че не трябва да ги безпокоите, докато не довършат първата чаша. При тях няма нищо "несериозно", знаят какво, кога и как го искат и може да се каже, че са много различни от другите хора.

vista laught Айс кафе и фрапучино

В повечето случаи такива хора са в крак с тенденциите и искат да пробват нови неща. Често са много креативни, но могат да бъдат и повърхностни. 

кафе
iStock/Getty Images

БГНЕС