Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки сядат отново на съдийската маса в седми сезон на култовото предаване по NOVA
На 25 февруари точно в 20.00 ч. единственото по рода си шоу за преобразявания в България ще превземе отново ефира, за да преобърне с главата надолу всички световни образи и хитови парчета. Осем обичани артисти отново ще влязат в неподозирани роли, които Бутонът на късмета ще им поднесе в новия седми сезон на "Като две капки вода".

Забавното експертно жури ще бъде съставено от двама емблематични представители в лицето на Хилда Казасян и Димитър Ковачев – Фънки. „Хилда и Фънки не само са професионалисти с богат опит в сферата на музикалния бизнес, но и притежават огромно чувство за хумор. Знаете, че заедно с колоритните участници това е задължително условие, за да могат зрителите да видят шоуто в своя вихър“, коментира екипът на „Като две капки вода“.

В продължение на 13 лайфа журито ще бъде допълвано от популярни музиканти и актьори, които ще оценяват и най-вече ще се забавляват заедно с участниците.

Хилда Казасян
NOVA

Не пропускайте старта на седми сезон на „Като две капки вода“ - на 25 февруари в 20.00 ч. по NOVA. Следете Facebook страницата на предаването и сайта на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.