Карла Бруни харесва политиците
Карла Бруни харесва политиците / снимкa: БГНЕС

Първата дама на Франция Карла Бруни Саркози каза, че е очарована от работата на политиците. Тя участва в предаването на германската телевизя ZDF "Да се хванем на бас". Съпругата на френския президент Никола Саркози изпълни една от песните от последния си албум на немски език, а в предаването говори на английски. След изпълнението на песента тя каза, че да се занимаваш с политика е "значително по-трудно, отколкото да си музикант".

Бившата манекенка сподели, че се гордее с политиците, които са "човешки същества както всички останали и които работят за благото на хората". Карла Бруни изпя на живо песента "L"Amoureuse" („Влюбена”). На въпрос на водещия какво е взела със себе си при преместването си в Елисейския дворец тя отговори: китарата, книгите и себе си. Сравнявайки предишния си живот със сегашния Карла Бруни разказа, че нищо не й липсва от предишния начин на живот, въпреки че няма право да бъде "брутална и дръзка", но "вече не желае и да прави подобни неща".

Карла Бруни в момента рекламира третия си албум "Comme si de rien n"etait" („Все едно нищо не се е случило”) и в тази връзка миналият месец участва и в предаване на БиБиСи, допълва БГНЕС.