Сара Джесика Паркър
Сара Джесика Паркър / Guliver/Getty Images
През тази година Сара Джесика Паркър навърши 52. Актрисата, която стана популярна с хитовия сериал "Сексът и градът" като героинята Кари Брадшоу твърди, че животът на Кари няма нищо общо с нейния. В някои отношения Паркър по-скоро се оприличава като Шарлот от сериала.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ВЕЛИКОЛЕПНАТА САРА ДЖЕСИКА ПАРКЪР (СНИМКИ)

Нещо, което може би мнозина не знаят за нея е, че Паркър избира да се облича в черно на сватбата си с Матьо Бродерик през 1997 година.

Сара решила да се откаже от бялата рокля в полза на черната. По-късно актрисата признава, че е изпитвала страх да се омъжи и се страхувала от традиционните сватби.

Сара
Guliver/Getty Images

Ето защо решила да бъде в черно. И въпреки тъмния цвят в иначе светлия и празничен ден, двойката доказва до ден днешен, че това не е попречило бракът им да бъде успешен и дългогодишен.

През 2002 година се ражда синът им Джеймс Уилки Бродерик. Сара сподели през 2009 година, че не може да зачене повече.

В момента тя е щастлива с трите си деца, след като през юни 2009 година се раждат Марион Лорета Елуел и Табита Ходж, износени от сурогатна майка.

Сара
Guliver/Getty Images

Друг любопитен факт е, че Паркър е излизала с един от участниците в сериала, а именно със Станфорд, който влиза в ролята на гей приятел на Кари. Двамата са се срещали десетилетие пред сериалът да бъде излъчен.

Сара откровено признава, че единствената прилика между стила на Кари и Паркър, че и двете са "готови да опитат всичко". Пред Vogue тя заявява, че никога не се е обличала така, както Кари се облича в сериала.