Кара Делевин
Кара Делевин / Gulliver/Getty Images
Британската актриса и модел Кара Делевин отпразнува четири месеца трезвеност. Тя говори за зависимостта си от забранени вещества в интервю за Vogue.

30-годишната Делевин казва, че миналата година е видяла снимки на папараци, които я тласнали към рехабилитация. На тях актрисата явно се държеше неадекватно и беше облечена небрежно. Делевин обясни срива си с последиците от пандемията и очакването на 30-годишнината. "Не спах. Бях извън строя. Тъжно е, защото мислех, че се забавлявам, а после разбрах, че изглеждам зле. Понякога трябва да се свериш с реалността, така че по някакъв начин съм благодарна за тези снимки “, призна тя.

Делевин отбеляза, че иска да отпразнува рождения си ден през август 2022 г., сякаш е последният й. „В къщата, в която живеех, имаше кула и аз някак се затворих в нея, почти не излизах. Промените дойдоха, но аз им се съпротивлявах толкова много, радвах им се и скърбях в същото време “, спомня си тя.

До септември 2022 г. Делевин осъзнава, че има нужда от помощ и решава да отиде на терапия. Актрисата се записва в рехабилитационен център, където започва програма за възстановяване от зависимост в 12 стъпки. Делевин отбеляза, че процесът невинаги протича гладко, но тя разбира, че не трябва да очаквате незабавен резултат. „Наслаждавам се на трезвеността, наистина ми харесва да излизам, да танцувам, да се забавлявам и да водя задълбочени разговори и да се свързвам с хората“, каза тя.

Сега, продължавайки терапията и практикувайки йога, Делевин вече четвърти месец се чувства свободна от зависимостите.
БГНЕС