Кара Делевин иска да е момиче на Бонд
Кара Делевин иска да е момиче на Бонд / снимки: Guliver/Getty Images

Кара Делевин иска да участва в следващия филм за Джеймс Бонд, съобщава Контактмюзик.

21-годишната манекенка, която в момента снима филм за Питър Пан с Хю Джакман, иска да осъществи мечтата си да стане момиче на Бонд. „Кара намекна, че би искала да участва, но създателите на Бонд вече започнаха да я приемат като човек, от когото биха били заинтересувани”, съобщи запознат източник пред „Сънди Мирър”.

Делевин вече има опит в киното, тя си партнира с Кийра Найтли и Джъд Лоу в „Анна Каренина” и създателите на „Джеймс Бонд” се свързали с нея, след като тя призна, че би искала да играе редом до Даниел Крейг.

„Тя е удивителна, известна е и се утвърди като талантлива актриса. Би било истинска бомба, ако я наемат, а признаците са добри. Всички са развълнувани”, допълни източникът.

В новия филм за Бонд, който е с работно заглавие „Бонд 24”, Даниел Крейг и Бен Уишоу ще се завърнат в ролите си съответно на агент 007 и на Кю, допълва БГНЕС. Режисьорът на „007: Координати Скайфол” Сам Мендес също ще се върне на своя пост, а лентата вероятно ще включва още големи имена като Наоми Харис, Ралф Файнс и Рори Киниър.

Снимките ще започнат към края на тази година, а филмът трябва да излезе на екран през ноември 2015 г.