Кара Делевин е в топ 5 на най-добрите модели в света, наричат я дори „новата Кейт Мос", има милиони последователи в Twitter и Instagram, стотици хиляди в банковата си сметка, а тийнейджърките като хипнотизирани имитират прословутите й селфита с налудничаво-смешни физиономии.

Кара Делевин  дива и необуздана (ВИДЕО/СНИМКИ)
netinfo
Кара не се вписва в клишето за един типичен модел. Тя е дива, необуздана, както и в ежедневието си често предпочита ниските обувки и спортния стайлинг. Тя е известна не само с успехите си на модния подиум, но и с бурния си любовен живот.

Кейт Мос спасила Кара Делевин в труден момент

Тя е момиче от новото хилядолетие. Моментално става звезда в социалните мрежи и ако се чудите кой е измислил налудничавите селфита със събрани очи, изплезени езици, издути бузи и всякакви шантави физиономии, казваме ви - Кара ги измисли. За нея е сто пъти по-важно да е смешна и дива, отколкото секси.

Кара Делевин  дива и необуздана (ВИДЕО/СНИМКИ)
netinfo
Кара Делевин направи видео с пуйка на главата

Кара се определя като бисексуална. През юни 2015 Делевин потвърди, че има връзка с американската музикантка Ани Кларк, която е известна със сценичното си име St. Vincent, след като се раздели с предишната си приятелка Мишел Родригез.

Кара Делевин  дива и необуздана (ВИДЕО/СНИМКИ)
netinfo
По време на срещата на Women in the World през октомври 2015 Делевин говори за битката си с депресията, която е започнала, когато тя е била на 15 години. Кара Делевин

Снимки:gettyimages