/ NOVA
Гледайте комедийната поредица утре вечер от 20:00 ч. по NOVA
Трогателен заговор очаква Виктор (Юлиян Малинов) и Маргарита (Михаела Павлова) в новия епизод на сериала „Много мой човек“ утре вечер от 20:00 ч. по NOVA. Митко (Виктор Чепилев) е тъжен, че родителите му вече не са заедно и мечтае отново да бъдат истинско семейство. Малкият е твърдо решен да ги събере на едно място, по много романтичен начин, точно както е виждал, че се случва във филмите. На помощ в мисията ще се притече и дядо му Рангел (Иван Петрушинов). Грижливо подготвеният детски план се преобръща в последния момент, но дали хитрото хлапе все пак ще успее да постигне целта си, въпреки трудностите?

Междувременно, Виктор още е в шок от новината, че жена му е продължила напред с нов мъж в живота си. И то не с кого да е, а с богатия бизнесмен Майкъл Петров (Сотир Мелев), чиято вила майсторите започнаха да ремонтират. Проектът обещава доста високи хонорари, но това не разколебава Виктор в опитите му да саботира работата по луксозната вила. Ще се съгласят ли другите двама майстори да оставят обекта или имат по-добра идея как да постъпят?

Мирослав (Башар Рахал) също не е в настроение, след като разбира за своеволията на неговата съпруга да покани тайно друг майстор вкъщи, за да ремонтира семейното мазе. За Миро това е чисто предателство, равносилно дори на изневяра. Даниела (Деси Моралес) трескаво мисли как да омилостиви сърдития си мъж, за да преглътне по-лесно „непростимия“ й грях. Кой е най-прекият път до сърцето на Миро?

Петър (Калоян Катинчаров) усеща, че продължава да мисли за очарователната китаристка Ивана (Ели Колева), която грабна вниманието му предната вечер в бара. Тя също изпитва симпатии към хубавеца, представил се като млад лекар. Ивана не може да скрие, че тайно му се възхищава за една от най-благородните професии. Но единственото, което ги свързва засега, е изгубената кубинка на момичето. Ще открие ли Пепи начин да й върне обувката и има ли как да си уреди среща с нея?

Не пропускайте комедийния сериал „Много мой човек“ всеки четвъртък от 20:00 ч. по NOVA!

Актуална информация за „Много мой човек“ може да откриете във Facebook страницата и Instagram профила на сериала.