Усмивките между съпрузите Кание и Ким изглежда са вече в миналото, ако се вярва на слуховете за предстоящ развод
Усмивките между съпрузите Кание и Ким изглежда са вече в миналото, ако се вярва на слуховете за предстоящ развод / Gulliver/Getty Images
Рапърът Кание Уест вече действа решително с оглед на анонсирания в медиите предстоящ развод със съпругата си Ким Кардашиян, съобщи „Мирър“. 43-годишната звезда, която "вече не е в контакт" със съпругата си, вече е започнал да си прибира свои неща от имението им в Калабасас.

В момента Кание е в ранчото си в Уайоминг. Източник, близък до звездното семейство, е информирал People, че той вече не говори с 40-годишната Ким откакто живеят отделно.

Кои са най-печелившите звездни двойки (ВИДЕО)

Page Six съобщи, че Kaние е направил нова решителна стъпка към раздялата и си е прибрал 500 чифта свои маратонки от семейния дом в Лос Анджелис. Там сега Ким отглежда четирите им деца - дъщерите Норт (7 г.), Чикаго (3), и синовете Сейнт (5) и Псалм (1).

Слухове се въртят от седмици, че двойката се готви за развод, като Ким се свърза с адвокат миналия юли. Източникът каза на People: "Тя има план за развод и ще подаде документите, когато е готова."

Адвокати в действие: Ким Кардашиян и Кание Уест се развеждат

Ким и Кание се ожениха в Италия през 2014 г., но се твърди, че Ким е спряла да ходи на брачни консултации с Кание. Според съобщенията тя вече се е настроила към живот, в който сама отглежда децата им.

Смята се, че последният сезон на шоуто й Keeping Up with the Kardashians (KUWTK) ще се фокусира отвътре към развода, тъй като камерите следват Ким през този труден период.

Изборен дебют: Шеметът Кание Уест гласува за себе си за президент

Източникът добави: „Проблемите й с Kaние са съставна част от последния сезон на KUWTK“. По негова преценка задвижването на процедурата по развода ще стане до излъчването на последния сезон.

Тъй като Кардашиян искат да финишират своето шоу възможно най-гръмовно, вече се заснемат кадри как Ким обсъжда брачните си проблеми.

Източникът добави: "Всички замесени имат споразумение за конфиденциалност, защото финалът е едва по-късно през 2021 г." А дали интригата с развода е в реалния живот или само пикантен сценарий за финал на риалити – TO BE CONTINUED...

Превод и редакция: DarikNews