Кание Уест
Кание Уест / Gulliver/Getty Images
Кание Уест се ожени за архитекта на компанията му „Yeezy“ Бианка Цензори два месеца след финализирането на развода му с Ким Кардашиян, съобщи „Дейли мейл“.

Твърди се, че 45-годишният рапър го е направил на частна церемония с Бианка и двойката е била забелязана да носи венчални халки. Съюзът обаче не е узаконен, тъй като изглежда, че двойката не е подала брачно свидетелство, съобщава TMZ. Кание е бил забелязан да носи пръстена си на среща за обяд по-рано тази седмица, като източници на сайта твърдят, че пръстенът символизира ангажимента му към нея след церемонията.

Не е известно от колко време двойката се познава, като Бианка се присъединява към компанията на Кание „Yeezy“ през ноември 2020 г.
Рапърът беше видян да разговаря с Бианка и да се наслаждава на хапване с нея в понеделник в „Waldorf Astoria“ в Бевърли Хилс.
 
Кание наскоро уреди развода си с Ким през ноември. Двамата се ожениха през 2014 г. на пищна церемония във Флоренция след тригодишно запознанство. Близо седемгодишният брак приключи през 2021 г.

От TMZ разкриха, че Ким ще получава месечна издръжка за децата в размер на 200 000 долара. Също така е договорено, че Ким и Кание ще имат съвместно попечителство и "равен достъп" до децата си.

 
БГНЕС