Кание Уест иска голяма сватба
Кание Уест иска голяма сватба / снимка: Gulliver/Getty Images

Кание Уест иска разточителна сватба. 36-годишният рапър не крие желанието си за голяма церемония, когато мине под венчило с приятелката си Ким Кардашян, но тя настоявала за значително по-малко тържество, тъй като това ще бъде третият й брак. Преди това Ким беше омъжена за музикалния продуцент Деймън Томас и за баскетболиста Крис Хъмфрис.

„Кание никога не е бил женен и иска голяма сватба, така че Ким бавно свиква с идеята. Той иска нещо наистина страхотно и голямо. Но няма да е кичозно, ще бъде с добър вкус”, разкри запознат източник пред списание „Ю Ес Уикли”.

Близки до Кание източници смятат, че той е пораснал, след като стана баща на малката Норт през юни и е щастлив с процъфтяващата си връзка, разкрива БГНЕС.

„Кание е влюбен в Ким от години. Сега той е толкова щастлив и има сериозни намерения към нея. Той порасна бързо и стана много зрял. Изглежда по-спокоен, страхотно е да го гледаш толкова щастлив. Кание каза на приятелите и семейството си, че ще се ожени за Ким още в деня, в който се запозна с нея. И е решен да го стори”, допълни източникът.