Камила Кабело
Камила Кабело / Gulliver/Getty Images
В профила си в Инстаграм Камила Кабело избухна срещу папараците след разходка на плажа.

25-годишната певица публикува трогателно и дълго послание в профила си в Инстаграм, в което тя коментира поведението на папараците. В допълнение към думите си тя сподели свое селфи, на което изглежда разочарована от ситуацията. "Всеки път, когато отида на плажа в Маями, ме снимат папараци. Снимат ме, когато съм по бикини и когато се чувствам най-уязвима", пише тя.



Тя признава също, че понякога е носила бикини, които са ѝ били "твърде малки", но "не ми пукаше, докато не разбрах за снимките и коментарите". "Това се отрази на самочувствието ми. Обществото ни е свикнало с представата за това как трябва да изглежда женското тяло. Което е абсолютно нереално за много от нас. Фотошопът, ограничителната диета, твърде многото упражнения и изборът на изображения правят телата ни различни от това, което са в действителност."

Бившата приятелка на Шон Мендес също така заяви, че е знаела, че изглежда "красива" на снимките, и е смятала, че това ще ѝ даде чувство на удовлетворение. Но вместо това тя разкрива, че "никога" не е прекарвала толкова "лошо време на плажа". "Усетих празнота и тъга. Исках да говоря за това, защото виждаме снимки на жени и ги поздравяваме, че изглеждат добре, че са във форма или "здрави". Но какво е здравето, ако сте толкова обсебени от начина, по който изглежда тялото ви, ако психическото ви здраве страда и не можете да се наслаждавате на живота?"
БГНЕС