/ Gulliver/Getty Images
Певицата Бритни Спиърс успокои феновете си, които са притеснени за психичното й здраве, че е "по-щастлива от когато и да било", съобщи Ройтерс.

Във видео в Инстаграм Бритни коментира натрапчивите слухове, че не е добре. Тя страда от психично заболяване и от 2008 г. бизнес делата и личния й живот се контролират от баща й със съдебно решение.

"Знам, че има много коментари и мнозина говорят различни неща за мен, но искам да ви уверя приятели, че съм добре. По щастлива съм от когато и да било", казва Бритни във видеозаписа.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋💋💋

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) onМалка, но активна група нейни фенове, подхванаха кампанията #FreeBritney (#Освободете Бритни), чиято цел е да бъде прекратено попечителството над певицата, въведено след нервния й срив преди 12 години. Те са убедени, че я държат затворена в дома й край Лос Анджелис и затова изпраща кодирани послания да бъде освободена в социалните мрежи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A taste of RED ⭐️⭐️⭐️ !!!! Ps first pic is the original !!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) onНякои фенове се притесниха от публикуването на едни и същи снимки, направени преди години.
 


Бритни Спиърс е на 38 години. Тя възобнови кариерата си след срива, но миналата година отново влезе за кратко в психиатрична клиника. Бритни не е пяла на живо от 2018 г.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌹🌹🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

БТА