90-тe години бяха страхотна епоха за музиката с певици като Бритни Спиърс и Марая Кери. Разбира се, и момчешките групи като NSYNC и Backstreet Boys.

Дженифър Лопес, Манди Мур и Кристина Агилера и още много звезди изгряха през 90-те години, като някои са на небосклона и  до днес. Какво се случва днес с най-големите поп звезди на 90-те? Вижте в канала "Celebrity Box" във vbox7:
 
Backstreet Boys

Момчетата ог групата пускат първия си албум през 1996 г., но с втория им албум от 1997 г. се превръщат в истински поп икони. Сигурни сме, че и днес помните наизуст песни като Everybody и I Want It That Way. Това, което вероятно не сте разбрали е, че групата е активна и днес, като в началото на миналата година издават 9-ия си албум. Имат участия предимно в САЩ.
 
NSYNC

Групата официално се разпадна през 2007 г., като много от музикантите продължиха самостоятелно да се развиват. Джъстин Тимбърлейк е най-популярният пример за това. Въпреки раздялата обаче през 2019 г. групата се събира за сет на Ариана Гранде по време на известния фестивал "Коачела".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The *NSYNC marionettes were a must have holiday gift in 2000. Who has the complete set?

A post shared by *NSYNC (@nsync) on


Бритни Спиърс

Звездата ѝ изгрява в края на десетилетието и певицата е една от най-знаковите за онова поколение поп изпълнители. Днес положението около Бритни съвсем не е розово, като наскоро дори беше в клиника за психично болни. Въпреки това продължава да се занимава с музика, като има и някои епизодични роли в сериали.
 
Виктория Бекъм

Spice Girls бяха най-известните момчешки банди на 90-те, а Виктория Бекъм си остана най-разпознаваемата от момичетата в групата. Въпреки че групата се събра през 2019 г. за турне, тя не се присъедини към тях. В момента Бекъм е успешен дизайнер, майка и съпруга.