Елтън Джон
Елтън Джон / Gulliver/Getty Images
Елтън Джон ще изнесе останалите концерти в Нова Зеландия и Австралия, макар че му се наложи да напусне сцената в Оклънд, защото загуби гласа си, съобщиха Асошиейтед прес и ДПА.

Елтън Джон е болен от пневмония, но тя не е тежка. Лекарите са го уверили, че ще се възстанови.По тяхна препоръка 72-годишният певец отлага с един ден утрешния си концерт в Оклънд - за сряда. Той ще пее в Оклънд и в четвъртък. След това ще изнесе седем концерта в Австралия, преди да продължи турнето си в САЩ и Канада.

Вчера Елтън Джон пя повече от два часа в Оклънд, преди да загуби гласа си и да напусне сцената с чужда помощ. По-късно той обясни на феновете си в Инстаграм, че вече е знаел за пневмонията, но въпреки това е решил да не отлага концерта.Елтън Джон започна прощалното си турне "Farewell Yellow Brick Road" през септември 2018 г.

Миналата седмица Елтън Джон пя на церемонията за наградите "Оскар" в Лос Анджелис. Той спечели приза на американската киноакадемия за най-добра оригинална песен с "(I'm Gonna) Love Me Again" от филма "Рокетмен". Елтън Джон има два Оскара, пет награди "Грами" и "Тони".За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА