Целувката между Мелания и Доналд Тръмп в Южна Корея
Целувката между Мелания и Доналд Тръмп в Южна Корея / Guliver/Getty Images
Американският президент Донад Тръмп и съпругата му Мелания са на 12-дневна обиколка из Азия. Президентската двойка влезе във всички новинарски емисии както с цветните изказвания на Тръмп така и с прелестната визия на красивата Мелания.

При пристигането си в Южна Корея двамата отново успяха да приковат погледите към себе си с една целувка в края на червения килим.

Сцената на съпружеска привързаност се превърна в една от най-коментираните теми в социалните мрежи – като всички се питат дали целувката е истинска или е инсценирана за пред медиите.

Американският президент неведнъж е критикуван заради това, че няма навик да проявява кавалерски жестове към съпругата си – да й подаде ръка, да й отвори вратата - жестовете му обикновено са израз на неговото надмощие.

Мелания Доналд Тръмп Южна Корея
Guliver/Getty Images

От своя страна пък Мелания рядко се усмихва, когато е в присъствието на мъжа си или го прави с голямо усилие, което прави впечатление на всички.

Какво означава тази „рибешка“ целувка според експерти?! Името й идва от поведението на рибките, които си докосват устните, докато телата им се разделят.

Мелания Тръмп показа умения по калиграфия в японско училище (СНИМКИ)

Според специалистите тя е любима на знаменитостите, когато си правят снимки, защото изглежда сладка, но същевременно не излъчва сигнали за сексуална близост. https://twitter.com/ShockinggNewss/status/927864956552347649

„Рибешката“ целувка между семейство Тръмп показва повече контрол от страна на Мелания, отколкото привързаност. Тя е хванала съпруга си за ръка и го придърпва към себе си, за да приеме целувката, посочват експертите.

Усмивката на Мелания Тръмп е хит в Южна Корея (ВИДЕО)

Все пак експерти по езика на тялото смятат, че двамата са показали противоречиви признаци на привързаност при пристигането им в Южна Корея.
Мелания Тръмп предизвика фурор и с визията си в Южна Корея. Този път усмихната първата дама на САЩ беше избрала ефектно палто в тъмнолилаво на Delpozo на стойност 3,823 долара. Облеклото си бе съчетала с обувки в кралско синьо, които бяха в същия нюанс като вратовръзката на американския президент.

Вижте снимки на прелестната Мелания

По време на посещението им в Сеул Мелания и Доналд Тръмп се насладиха и на специални ястия, приготвени от първата дама на Южна Корея Ким Джун-сук. Тя включи в менюто сушени райски ябълки, пълнени с орехи и покрити с шоколад. Сушените райски ябълки са традиционен местен деликатес, но добавените орехи и шоколад го правят специален.

Първата дама на Южна Корея, известна с кулинарните си умения, лично е брала плодовете от дървета в Синята къща, резиденцията на южнокорейския президент Мун Дже-ин в Сеул, и ги е сушила няколко седмици.

Очарование в бяло: Мелания Тръмп на Хаваите (СНИМКИ/ВИДЕО)

Мелания Тръмп предизвика фурор и с визията си в Южна Корея. Този път усмихната първата дама на САЩ беше избрала ефектно палто в тъмнолилаво на Delpozo на стойност 3,823 долара.
Guliver/Getty Images