С игурни сме, че си имате любими звезди, с които бихте искали да се снимате и да поговорите. Представяте ли си обаче това да се снимате със звезди и да събирате автографите им да се превърне в хоби? И то в такова хоби, което да поддържате повече от 15 години.

Това е любимото занимание на Веселин Любенов, който е по-известен като Весо Фена, е професионален ловец на автографи. Той застана пред камерата на Vbox7, за да разкаже повече за себе си и страстта към това да бъде близо до звездите.

Оказва се, че Весо е по петите на БГ знаменитостите още от 2005 година. Покрай тях не пропуска случай да се срещне и снима и с всички големи световни звезди, които преминават през страната ни. Колекцията му с автографи надвишава над 10 хиляди, но споделя, че повечето от тях нямат стойност и са събирани просто заради самото хоби.
 

Весо обаче съвсем не е сам в своето занимание. Заедно с приятелите си, той сформира цяла група, по-известна като „Ловци на автографи“.

Разбира се, когато дебнеш звездите толкова отблизо, понякога рискуваш да се срещнеш лице в лице с тяхната не толкова приветлива и приятна същност. Весо разказa, че много пъти е изпадал в ситуации, в които се е конфронтирал с поп-фолк певицата Теди Александрова, имал е сблъсъци и с Емрах, а в медиите дълго време се пишете за голям скандал между него и Анелия.

По повод Емрах коментира желанието си нещата между тях да се оправят, въпреки че малкият син на Тони Стораро неведнъж го е заплашвал доста грубо. Не крие обаче и факта, че българските звезди често са арогантни и груби към своите фенове, а световните използват всякакви хитри тактики, за да се измъкнат от тях.

Ако се чудите как Весо Фена намира всички тези звезди, оказва се, че си има информатори и старателно събира всяка информация, която излиза в медиите. Понякога между него и останалите ловци възникват спорове, породени от състезателния дух на хобито им. По отношение на това, от кого е мечтаният автограф, който все още няма, а силно иска, то отговорът е само един: Дженифър Лопес!

Но да си професионален ловец на автографи съвсем не е толкова лесно, колкото може би си мислите. Понякога Весо и неговата група прекарват цели часове в чакане на звездите без значение от времето навън и често се сблъскват с тяхната охрана, която не винаги е доброжелателна. И все пак, фактите са си факти!
 

Весо Фена има повече лични срещи и история със звезди от ранга на Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Мила Йовович и Арнолд Швайценегер, отколкото можем дори да си представим.

Ако искате да надникнете заедно с нас в звездната колекция на Весо и да чуете още от интересните му истории за срещите със знаменитости – гледайте видеото по-горе!