Само онези от вас, които не ползват TikTok, вероятно не знаят коя е Мегсън. Профилът на Мегсън е едно от най-ярките, естествени и радващи окото в социалната мрежа. Просто защото на Мегсън грам не ѝ пука какво мислят хората, а прави всичко, за да се забавлява.

Коя е Мегсън? Тя се казва Миглена Трендафилова и има над 460 хил. последователи в TikTok. Но за разлика от онези инфлуенсъри със същия брой последователи в Instagram, тя няма лъскав живот. Всъщност Мегсън живее в село Градина и работи в магазин за фураж. Най-готиното е, че тя е истински, истински щастлива.

Мегсън обаче не се чувства известна. Тя се определя за един обикновен човек, който снима видеа. Известните, по нейните думи, са хората, които имат лъскав живот. А нейният си бил съвсем обикновен. Въпреки това обаче Мегсън изключително много се радва, когато прочете в коментар, че е усмихнала нечий ден.

А какво казва за хейтърите? Такива под видеата ѝ не липсват, а хейтът най-често е свързан с килограмите ѝ. Миглена им напомня, че има огледала в дома си, но и допълва: "Това са хора, които се опитват да накарат друг човек да се чувства зле, а всъщност самите те са зле. Човек, който е щастлив, няма да тръгне да се занимава с такива неща".

Всъщност преди да започне да снима видеа за TikTok на Мегсън истински ѝ е пукало за хейт коментарите. Но днес се възприема такава, каквато е. А на хейтърите им казва много просто - "като не ме харесвате, не ме гледайте".