Как щастието работи в офиса
Как щастието работи в офиса / netinfo

За да си щастлив на работното място, най-важното е да си щастлив с това, което правиш, да се разбираш добре с колегите си. И да знаеш, да чувстваш, че твоята работа е важна, има значение. Тезата е на Ник Маркс, който е съавтор на Индекса на щастливата планета (Happy Planet Index), съосновател е на Центъра за благополучие (Centre for Well-being) и е част от екипа на фондацията nef (the new economics foundation).

Ник Маркс гостува в Дарик Кафе, за да разкаже как качеството на живот може да се подобрява чрез иновативни решения, променяйки всеобщото мислене за икономиката, социалните въпроси и околната среда. Той е гост на второто издание на "Дни на щастието" в София, които се откриват на 20 април със семинар на тема "Щастието в офиса". Гост лектори на семинара са Ник Маркс и Алекс Кеърулф, известен още като Директор Щастие, автор на бестселъра Happy Hour is 9 to 5.

Как може щастието да "работи" в офиса - в аудио файла можете да чуете отговорите от експерта Ник Маркс, който гостува в студиото на Дарик заедно с Николет Йенсен от фондация Credo Bonum.

Семинарът започва в 16:00 на 20 април, мястото е betahaus на улица "Крум Попов" 56-58 в София. Входът е свободен.

Програмата на Дни на щастието 2013 ще продължи до 18 юни.