/ ThinkStock/Getty Images
Двойка млади хора в САЩ си построи своя къщичка на мечтите. 24-годишните Стиви и Маргарита съответно от щата Вирджиния и Украйна прекарали около година в създаване на планове и чертежи, а самото строителство им отнело около шест месеца.

Как ще изглежда караваната на бъдещето?
 
Вижте как българин превърна стара линейка в кемпер (ВИДЕО)

Домът им е построен върху ремарке. Той е с размери 2.1х4.88х3.35 метра и има кухня, пространство, където се хранят и спят, и баня. В кухнята има всичко необходимо, включително медна мивка по поръчка. Домът им, който е от дърво и с дървен интериор, може да се похвали с това, че е добре уреден въпреки малките си размери. Стиви и Маргарита разчитали преди всичко на себе си. Признават, че са правили и грешки, пишат британски медии.

Косовар си направи сам реплика на Ламборгини (ВИДЕО)
  Двамата завършили университета и осъзнали, че не искат работа от девет до пет и да плащат наем. Попаднали на малките къщички и решили, че именно това е за тях – да създадат дом на колела, тъй като искали да пътуват. Нуждаехме се от мобилност, независимост и креативност и построявайки дома си, той покрил всички тези изисквания, казват младите хора. Започнали да се снабдяват с материали, като признават, че са ходили в различни щати за изолацията от овча вълна, прозорци, обадили на повече от двадесет търговци и производители, преди да поръчат своето ремарке. След това всичко започнало да се подрежда стъпка по стъпка.  
Стиви и Маргарита казват, че вярвали в себе си и в това, че накрая ще се сдобият с красив дом.