Лятото тепърва започва, а с него и много музикални фестивали на открито. Те отдавна не са просто двучасови концерти, а целодневни забавления и станаха супер популярни у нас.

Но как да изберем подходящия грим, прическа и удобен тоалет за любимия си фестивал или концерт? Нека разберем:

Грим

След като изравним кожата с фон дьо тен, поставяне на основа за сенки, която ще прикрие веничките по клепачите и ще изравни иначе полупрозрачната кожа. После фиксираме с малко полупрозрачна пудра.Изрисуваме плътна черна очна линия, която покрива голяма част от клепача, а после по долния клепач поставяме наситени бледолилави сенки за цвят. Накрая подчертаваме само горните мигли с много спирала.

Неразбираемите за мъжете женски практики: Защо толкова грим?

Време е за контуриране на лицето - поставяме малко тъмна матова пудра точно под костта на скулата и остатъкът преливаме в основата на челото и под челюстта. С малко бронзова пудра озаряваме цялото лице.

Хайлайтър поставяме в зоните, където светлината пада естествено по лицата ни - по най-горната част на скулата, по нослето, над горната устна.
Малко руж в лек розов нюанс поставяме по бузките.

Върху устните нанасяме съвсем малко количество розово червило.

Прическа

Хващаме най-горния слой коса и го разделяме на две равни части само с пръсти, които връзвам ена опашчици - близо една до друга. После всяка опашчица усукваме, хващаме най-дългия кичур и придърпваме косата към корените, за да се получи плътност на рогчето.

Фиксираме с няколко фиби и наместваме, така че рогчетата да са сравнително еднакви като височина и обем.

Летните прически - небрежни, но шик

За допълнителен обем по пуснатата коса бихте могли леко да топирате със ситен гребен и да фиксирате с лак.

Тоалет

А ето го и тоалетът - лилави дънки, които си отиват с лилавото по долния клепач (бел. ред. - ако вие изберете друг цвят дреха, можете да сложите съответния цвят по долния клепач, така че да се вписва във вашата визия и концепция), удобни бели гуменки, с които да можем да стоим прави и да танцуваме цял ден и вечер, най-обикновена бяла тениска и готина ризка на звездички или точки, сърчица - каквото пожелаете, която връзваме на кръста за топлото време през деня и обличаме за по-хладните часове вечер.

Как да изберем най-подходящия цвят за тоалета си?

А как да си спечелите двойна покана за музикалния фестивал „Хипиландия", който ще се проведе на 2 юли в парка на "Летище София" и на него ще вземат участие и популярните британци от Gorgon City - вижте във видеото горе