Кайли Дженър и Травис Скот бяха видени за последно през август на премиерата на филма „Травис Скот: Виж мамо, аз мога за летя“
Кайли Дженър и Травис Скот бяха видени за последно през август на премиерата на филма „Травис Скот: Виж мамо, аз мога за летя“ / Gulliver/Getty Images
Риалити звездата Кайли Дженър се разделя с гаджето си – рапъра Травис Скот, след две години. Двойката решила да прекрати връзката си за известно време преди няколко седмици, след дълъг период на опити да я поправи, пишат TMZ и Daily Mail.
 
22-годишната милионерка започна романса си с изпълнителя от Sicko Mode, на 28 години, в Коачела и в рамките на седмици беше бременна с вече едногодишната им дъщеря Сторми Уебстър.

Джъстин Бийбър и съпругата му се ожениха за втори път (СНИМКИ)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on


Последният път, когато двойката беше представена заедно, беше на премиерата на 27 август на документалния филм на Netflix „Травис Скот: Виж мамо, аз мога за летя“, който описва личния и професионалния живот на рапъра. Съобщава се, че връзката им охладнява оттогава.
 
Травис не беше с Кайли на сватбата на Джъстин и Хейли Бийбър през уикенда в Южна Каролина. Вместо това Кайли присъствала с няколко членове на семейството, включително дъщеря си Сторми. Напоследък Травис отсъства и от Instagram профила на Кайли.

Кайли Дженър е в болница, след „Еми” пропуска и Модната седмица в Париж
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏆

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on


Последният път, когато Кайли публикува тяхна обща снимка, бе на 10 септември – част от снимките за Playboy. Пред изданието преди време Травис каза: „Много хора твърдят, че да имате бебе може да навреди на сексуалния ви живот, но имам чувството, че това е обратното на нашия опит”. А Кайли потвърди: „Да, чувствам, че определено сме доказали, че слухът е грешен”.
 
Това не е първият път, когато двойката решава да си даде почивка. Въпреки това звездите винаги вършат своето.

И още:

Кайли Дженър се разголи за Playboy (СНИМКИ)


Те са най-харесваните знаменитости в Instagram (СНИМКИ)

Кайли Дженър печели над 1 млн. паунда за спонсорирано постване в Instagram

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук