Jonas Brothers
Jonas Brothers / Gulliver/Getty Images
Триото "Джонас брадърс" вече не прави общи планове за бъдещето, защото пандемията е провалила работата им върху новия албум, съобщи в. "Сън".

Братята Ник, Джо и Кевин Джонас се събраха отново за записи през 2019 г., почти шест години след като се разделиха през октомври 2013 г. заради "дълбоки различия". Новата им песен "Happiness Begins" стана хит, но през пандемията те са започнали да работят самостоятелно.

"Събирането на "Джонас брадърс" на практика приключи - каза човек от обкръжението им. - Те имаха готов албум и бяха на прага да го обявят през март, но дойде пандемията и всичко беше отложено".

Този път братята не са се карали, но ще мине време преди отново да записват заедно.

Ник обяви, че тази седмица ще издаде солов сингъл "Spaceman", а Джо беше включен в актьорския състав на филма "Devotion" (Отдаденост).

През февруари миналата година братята казаха, че работят усилено върху нов албум. Той дори беше обявен за предварителни поръчки, но вече е премахнат от сайта на триото. Миналата година те се отказаха също от издаването на мемоари, защото не можеха да постигнат съгласие какво да включат и какво да премълчат.
БТА