Здравейте, аз съм Йоана и участвах във VIP Brother 2013. Аз мисля, че зрителите ме запомниха с чувството ми за хумор; със смешките, които правех в Къщата; много танцувах.

Най-хубавите ми моменти в Къщата бяха, когато Ваня Червенкова депилираше лицето ми. Мисля, че щях да умра! Такава болка не съм изпитвала през живота си! В Къщата намерих приятели. Една от приятелките ми, която остана такава и до днес, това е Ваня Червенкова. От Big Brother спечелих по-голямо самочувствие, самоувереност.

В момента работя в сферата на ресторантския бизнес. Нямам конкуренция в София! Това звучи много „уау", но... Аз продължавам да бъда артист, но в друга посока. Продължавам да фантазирам, продължавам да творя, просто съм в друго амплоа.

Аз изключително много обичам Big Brother! Децата ми също много искат да ме видят в Къщата. Първият път изключително много се притеснявах - може би един месец, преди да вляза в Къщата, не можех да спя, не можех да дишам, не можех да ходя, не можех да хапна... Беше някакъв шок!

Тоест и това разбрах - че човек може да бъде по-силен от страховете си и да ги надскача. И аз надскочих себе си. Влизам с отворено сърце и ще бъда такава, каквато съм. И това е. That`s all!