Йоана напусна Къщата на VIP Brother завинаги
Йоана напусна Къщата на VIP Brother завинаги / Gulliver/Getty Images

В понеделник вечер Йоана напусна завинаги Къщата на VIP Brother 2013. Певицата прие изключително емоционално своето излизане от шоуто след оспорваната битка между нея, Мариан Кюрпанов, Ирина Флорин и Мишо Шамара. „През това време за всички имаше Господ, за нас имаше само BIG Brother" сподели Йоко за живота в Къщата, който за разлика от реалния свят, се подчинява на други правила.

Тази вечер зрителите ще видят изключително променени Съквартиранти. Консервативната и педантична Ирина Флорин ще скъса с изградения до този момент образ, показвайки едно различно лице. Изпълнителката на „Цвят лилав" ще се развихри до такава степен, че ще се впусне в изпълнение на екзотичен и провокативен танц. Тя ще се превърне в душата на партито пред смаяните погледи на досегашните си съюзници и от основен герой в лагера на Мира, Ирина ще стане силен съюзник и нов любимец на останалите.

Йоана напусна Къщата на VIP Brother завинаги
netinfo

В Медената фабрика на BIG Brother 2013, работливите „пчелички" отново ще трябва да оставят решенията за живота в Къщата на кралицата майка Пламен Медаров. Като част от Мисията за определяне на седмичния бюджет, BIG Brother ще подложи кралицата на тест. Всяко грешно решение на Пламен ще води до съкращения в бюджета, които могат да доведат даже до символична сума, непосилна за седмичните разходи на Съквартирантите.

Йоана напусна Къщата на VIP Brother завинаги
netinfo