Зрителите взимат властта във VIP Brother LIVE
Извънредното положение в Къщата принуди Биг Брадър да отмени номинациите от миналата седмица. Причината за това решение е арогантното поведение на някои от съквартирантите. Въпреки че елиминации няма да има довечера, зрителите ще изиграят главна роля в днешния епизод на VIP Brother. Каква ще бъде тя и какви изненади са ни подготвили VIP-овете ще разберем довечера от 20:00 ч. само в ефира на NOVA.

Петко
NOVA

Дори през почивните дни Кулагин не остави покой на Съквартирантите си, нито на Биг Брадър. Валентин не спира с провокативното си поведение, което все повече се разгръща, а останалите в Къщата все по-малко го толерират.

Константин
NOVA

Търпението на всички е подложено на сериозно изпитание, в което някои ще се провалят, а до къде ще стигнат други и какви методи за емоционално оцеляване ще изобретят съквартирантите тепърва предстои да разберем.

Ваня
NOVA

В днешното LIVE включване от студиото на Big Brother гост - коментатори ще бъдат психологът Ани Владимирова и журналистът Мариян Станков - Мон Дьо. Какво имат да ни кажат те за Къщата и как феновете ще се намесят в случващото се във VIP Brother ще разберем тази вечер точно в 20:00 в ефира на NOVA.

Звездните съквартиранти във VIP Brother: Женско царство (СНИМКИ)

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.