Извеждат голо „платно“ от сцената на Сан Ремо
Извеждат голо „платно“ от сцената на Сан Ремо / снимка: БГНЕС

Охраната на последната вечер на 59-ия фестивал на италианската песен в Сан Ремо бе принудена да изведе от сцената непозната дама, появила се само по рисунки по тялото, засега от неизвестен автор, съобщава ЕПА.

 

Живото „платно“ в женски лик прекъснало разговора на живо между водещия вечерта Паоло Бонолис и все още законодателя в света на порноиндустрията, създателя, издателя и вдъхновителя на „Плейбой“ Хю Хефнър. Въпреки напредналата си възраст, гуруто на освободените нрави в секса се появи в компанията на няколко ослепителни жени. Този път компания на неостаряващия сваляч правеха Кристъл Харис, Кристина и Кариса Шенън и едно от момичетата на Хефнър, Даша Астафиера. Гледката на бодиарта по тялото на неизвестната кандидатка за слава възбуди любопитството на застарелия бонвиван, но за кратко – дамата бе набързо изведена от охраната на фестивала.

 

В последната вечер станаха известни носителите на отличията. Този път щастието се усмихна на 23-годишния младок от Сардиния Марко Карта, който очарова публиката в категория „Знаменити“ с песента „Моята сила“. Гласуване на телевизионните зрители отдаде предпочитанията на начинаещия изпълнител. Щастието бе на страната и на Ариса, която отнесе приза в категория „Млади“. Последната от четирите вечери на знаменития фестивал ще се запомни и със скечовете на водещия и с рецитала на Ани Ленъкс.