Ники де Йегер, авторката на световноизвестните влогове NikkieTutorials, хвърли бомбата, като съобщи на всичките си над 12 млн. абонати в YouTube, че всъщност се е родила в грешно тяло и е транссексуална. Вижте в канала "Скандално" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m coming out. 💖 link in bio!

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on


Новината наистина беше изненада, тъй като Ники прави влоговете си от над 10 години,  а според някои класации е и най-известният бюти влогър и никога досега не беше споделяла истината за себе си.
 
Ники признава, че да запише това видео за нея е било страховито, но същевременно се чувства и толкова свободна. Оказва се, че неведнъж тя е получавала заплахи, че истината ще излезе наяве, ако не изпълни определени условия.
 
"Искам да вдъхновя малките Никита по света, които не се чувстват на място, които не се чувстват разбрани. Надявам се, че заставайки сега пред вас, ще ви вдъхновя и вас да направите същото", каза във видеото тя.
 
Видеото направи рекордни гледания за кратко време, а вълната от подкрепа към Ники беше впечатляваща. По думите ѝ дори неочаквана.
 
Подкрепа към Ники дойде и от популярни лица. Сред тях е дори Ариана Гранде, която сподели видеото и му сложи множество емоджита. "Толкова съм щастлива и горда с теб", написа пък Амбър Роуз.
 
Същевременно обаче сестрата на съоснователя на световен бранд направи интересно изказване онлайн, което накара много хора да се съмняват в думите на Ники. "Транссексуалност ли? Това не е единственото нещо, за което тя лъже", написа тя.